0761104664 Wish List (0)
  • Coșul este gol!

ACCESORII CAMO

ACCESORII CAMOFOX EDGES CAMO ANTI TANGLE SLEEVESTub anti-tang...
FOX EDGES CAMO ANTI TANGLE SLEEVESTub anti-tangle special conceput pentru a preveni incurcarea monturilor in lansare. Dimensiunea Standard este ideala pentru pescuitul clasic, cu monturi de lungimi no..
21,00RON
21,00RON
FOX EDGES CAMO DROP OFF HELI BUFFER BEAD KITNou...
FOX EDGES CAMO DROP OFF HELI BUFFER BEAD KITNoul kit versatil este proiectat pentru ansamblul elicopter si pentru pescuitul cu monturi tip chod rig, de asemenea pentru  pescuitul atat pe inaintas..
33,00RON
33,00RON
FOX EDGES CAMO HELI BUFFER SLEEVEMansonul ideal...
FOX EDGES CAMO HELI BUFFER SLEEVEMansonul ideal pentru ansamblul elicopter montat pe inaintas, noul accesoriu poate fi calibrat cu ajutorul unui orificiu lateral atat pentru monturi cu plumb fix cat s..
22,00RON
22,00RON
FOX EDGES CAMO MICRO ANTI TANGLE SLEEVESMicro a...
FOX EDGES CAMO MICRO ANTI TANGLE SLEEVESMicro anti tangle camo a fost proiectat pentru a acoperi agrafa rapida si pentru a reduce la minimum riscul incurcarii monturilor in aruncare. Mansonul micro es..
21,00RON
21,00RON
FOX EDGES CAMO POWER GRIP LEAD CLIP KIT SZ 7Nou...
FOX EDGES CAMO POWER GRIP LEAD CLIP KIT SZ 7Noul kit Fox include tot ce este necesar pentru crearea unui set de clipsuri de plumb.Kit-urile Power Grip sunt concepute pentru a menține plumbul, cu excep..
26,00RON
26,00RON
FOX EDGES CAMO TAPERED BORE BEAD 4MMProiectate ...
FOX EDGES CAMO TAPERED BORE BEAD 4MMProiectate pentru a fi folosite direct pe leadcore sau pe inaintasul textil Submerge, noile accesorii sunt ideale pentru ansamblul elicopter si monturile de tip cho..
17,00RON
17,00RON
FOX EDGES CAMO TAPERED BORE BEAD 6MMCompatibile...
FOX EDGES CAMO TAPERED BORE BEAD 6MMCompatibile cu o gama larga de monturi, bilutele antisoc de 6mm acopera perfect vartejul, protejand nodul si diminuand tensiunea din fir.Finisaje Edges Camo; Pachet..
17,00RON
17,00RON
FOX EDGES CAMO XL ANTI TANGLE SLEEVESProiectat ...
FOX EDGES CAMO XL ANTI TANGLE SLEEVESProiectat pentru a reduce la minimum riscul incurcarii monturilor, mansonul XL Edge Camo acopera perfect agrafele rapide, fiind ideal pentru monturile lungi sau pe..
21,00RON
21,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)