CROSETE ,BURGHIE,UNELTE

CROSETE ,BURGHIE,UNELTEBait Bander-ul de la Matrix este un accesoriu p...
Bait Bander-ul de la Matrix este un accesoriu practic si ergonomic, care faciliteaza pozitionarea elasticelor pe momeala de carlig (pelete, pop up-uri sau bolies-uri). Usor de folosit, pur si simplu p..
24,00RON
24,00RON
Multi Tool Fox Edges Tension BarInstrument foar...
Multi Tool Fox Edges Tension BarInstrument foarte practic pentru strangerea buclelor. De asemenea, este foarte util atunci cand indreptati la abur sectiuni ale monturilor rigide. Manerul ergonomic asi..
24,00RON
24,00RON
Set compus din 5 batoane de pluta (6mm) care se...
Set compus din 5 batoane de pluta (6mm) care se introduc in momeli pentru a le creste flotabilitatea.Caracteristici:Batoane de pluta flotante;Diametru: 6mm;Mod de ambalare: 5buc/set...
28,00RON
28,00RON
Set Fox Edges Bait Drill & Cork Sticks (6mm...
Set Fox Edges Bait Drill & Cork Sticks (6mm)Set compus din burghiu mic, folosit pentru gaurirea momelilor, si 5 batoane de pluta pentru momeli flotante. Burghiul este ideal pentru momeli precum bo..
45,00RON
45,00RON
Burghiu Fox Edges Micro Drill, 1mmBurghiu din i...
Burghiu Fox Edges Micro Drill, 1mmBurghiu din inox util pentru gaurirea boabelor de porumb, alunelor tigrate, boilies-urilor uscate, momelilor tari sau pop-up-uri cu bile de pluta. Corpul burghiu..
20,00RON
20,00RON
Burghiu Fox Edges Nut DrillBurghiu din inox uti...
Burghiu Fox Edges Nut DrillBurghiu din inox util pentru gaurirea boabelor de porumb, alunelor tigrate sau momelilor tari. Corpul burghiului este din inox (cu diametrul de 1.5mm), iar manerul ergonomic..
28,00RON
28,00RON
Croseta FOX Easy Splice NeedleCroseta cu forma ...
Croseta FOX Easy Splice NeedleCroseta cu forma "diamant" fabricata din sarma de otel inoxidabil, proiectata pentru realizarea de montaje cu leadcore, dar si pentru lucrul cu alte fire similare, precum..
20,00RON
20,00RON
Croseta tip ac, fara aparatoare, ideala pentru ...
Croseta tip ac, fara aparatoare, ideala pentru momeli reduse ca dimensiuni si care se pot sparge usor (seminte, boilies-uri mici). Maner ergonomic, cu suprafata soft-touch, fabricat din plastic rezist..
19,00RON
19,00RON
Croseta Fox Edges Stix & Stringer NeedleCro...
Croseta Fox Edges Stix & Stringer NeedleCroseta cu iglita si tija foarte lunga, recomandata pentru tragerea pe firul de par a boilies-urilor sau pop-up-urilor deja gaurite cu burghiul, precum si p..
22,00RON
22,00RON
Foarfeca Fox Edges Braid Blades XSFoarfeca din ...
Foarfeca Fox Edges Braid Blades XSFoarfeca din gama Fox, cu lame zimtate si extrem de ascutite, menite sa taie cu usurinta tot felul de materiale, inclusiv fir textil, nailon, monofilament rigid, fluo..
62,00RON
62,00RON
Foarfeca Fox Edges Micro ScissorFoarfeca de cal...
Foarfeca Fox Edges Micro ScissorFoarfeca de calitate superioara, cu lame ascutite, menite sa taie cu usurinta tot felul de materiale, inclusiv fir textil, nailon, monofilament rigid etc. Maner ergonom..
40,00RON
40,00RON
Fox Edges Zig Aligna Loading Tool, 2buc/setUnea...
Fox Edges Zig Aligna Loading Tool, 2buc/setUnealta special proiectata pentru plasarea spumei in locasul special din spatele adaptorului Zig Aligna. Culoare portocaliu HI-Vis. Mod de ambalare: 2 bucati..
15,00RON
15,00RON
Set Crosete Fox Edges Deluxe NeedleSet complet ...
Set Crosete Fox Edges Deluxe NeedleSet complet de crosete din gama de accesorii Fox EDGES. Include urmatoarele cinci modele de crosete:EDGES Stix & Stringer Needle - croseta pentru tragerea forfac..
76,00RON
76,00RON
Fox Edges Multi ToolAccesoriu cu mai multe func...
Fox Edges Multi ToolAccesoriu cu mai multe functii utile in realizarea monturilor.Puteti decoji fire cu camasa, sa creati bucle perfecte pentru monturile D-Rig sau sa va ajutati de carlig ca sa strang..
32,00RON
32,00RON
Croseta Fox Edges Splicing NeedleCroseta cu igl...
Croseta Fox Edges Splicing NeedleCroseta cu iglita ideala pentru pentru lucrarea leadcore-ului si a firelor tubulare, fara insertie de plumb. Poate fi de asemenea folosita pentru atasarea momelilor mi..
17,00RON
17,00RON
Croseta Fox Edges Gated NeedleCroseta cu iglita...
Croseta Fox Edges Gated NeedleCroseta cu iglita recomandata pentru tragerea pe firul de par a boilies-urilor sau pop-up-urilor deja gaurite cu burghiul, precum si pentru fixarea opritoarelor pentru bo..
18,00RON
18,00RON
Croseta Fox Edges Micro Heavy NeedleCroseta tip...
Croseta Fox Edges Micro Heavy NeedleCroseta tip ac, fara aparatoare, ideala pentru pentru momeli reduse ca dimensiuni si care se pot sparge usor (seminte, boilies-uri mici si moi de 6-10mm). Maner erg..
18,00RON
18,00RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)