0761104664 Wish List (0)
  • Coșul este gol!

FX

FX

FOX Carp Fishing Bagajerie - FX


Inovatoarea noastră gamă FX – și, am îndrăzni să spunem, lider de piață – s-a impus ca una din cele mai bune game de bagajerie pentru pescuitul la crap făcute vreodată și mulți se referă la ea ca fiind gama de bagaje cu G mare. Concepută să satisfacă nevoile și trebuințele pescarului modern și să reziste indiferent ce băgați înăuntru, gama FX este alegerea pe care o fac mulți dintre editorii celor mai bine cotate reviste de pescuit din Europa și mulți pescari celebri.

Probabil vă întrebați ce face gama FX să fie deasupra altor game de bagajerie? În primul rând, atenția deosebită la detalii – echipa noastră de design examinează și evaluează fiecare articol în parte, pe criterii individuale. Când am conceput gama, scopul propus a fost simplu de enunțat: să fabricăm cel mai practic bagaj la cele mai înalte standarde și, în același timp, să eliminăm cât mai mult material posibil, astfel încât să păstrăm dimensiunea și greutatea fiecărui produs la minimum. Apropo de materiale, am folosit cel mai bun material 1050D Cordura pentru fiecare articol din gama FX. Acest material este nu numai incredibil de ușor, dar în același timp este impermeabil și foarte rezistent la uzură. Asta înseamnă că, atunci când cumpărați un articol din gama FX faceți o investiție pe termen lung.


  Se mândreste cu aceleasi caracteristici cheie...
 Se mândreste cu aceleasi caracteristici cheie ca versiuneamai mare, dar cu o capacitate de stocare ceva mai mica. Buzunarul frontal mare poate primi o cutie maredubla F Box. Buzunarele laterale su..
490,50RON
490,50RON
Construita din Cordura (material textil premium...
Construita din Cordura (material textil premium, extrem de rezistent), cu fermoare robuste de 10mm, curea pentru umar ergonomica si manere rezistente din EVA. Baza gentii este intarita si impermeabila..
450,90RON
450,90RON
Geanta Fox FX Large Cooler Bag.Caracteristici:•...
Geanta Fox FX Large Cooler Bag.Caracteristici:• Proiectate pentru a fi folosite individual sau impreuna cu geanta FX Cooler Bag System (CLU215).• Captusite termic si prevazute cu praguri interne de pr..
125,10RON
125,10RON
Geanta Fox FX X Large Cooler Bag.Caracteristici...
Geanta Fox FX X Large Cooler Bag.Caracteristici:• Proiectate pentru a fi folosite individual sau impreuna cu geanta FX Cooler Bag System (CLU215).• Captusite termic si prevazute cu praguri interne de ..
131,40RON
131,40RON
Husa lansete Fox FX Full 12'' 3 up/2 down.Cract...
Husa lansete Fox FX Full 12'' 3 up/2 down.Cracteristici:• Panou pe partea din spate complet plat pentru usura încarcarea.• Placa PU pentru rigidizare si protectie suplimentara.• Tija din aluminiu pe t..
873,90RON
873,90RON
 Fermoare duble, de 10mm. Proiectate ...
 Fermoare duble, de 10mm. Proiectate pentru a fi plasate între partide direct în congelator Constructie cu ochiuri de plasa din cauciuc rezistent la înghet Trei dimensiuni disponib..
94,50RON
94,50RON
Disponibilă în variante de 10ft și 12ft. Ver...
Disponibilă în variante de 10ft și 12ft. Versiunea de 10ft are un buzunar exterior mare, care poate acomoda la interior un panou EVA pentru monturi. Aceleași caracteristici revoluționare prec..
558,00RON
558,00RON
Husa lanseta Fox pentru o lanseta de 3.90m ec...
Husa lanseta Fox pentru o lanseta de 3.90m echipata cu mulineta, conceputa pentru a oferi protectie maxima .- este construita special pentru lansetele cu inel de plecare de 50- fermoar dublu integra..
203,40RON
203,40RON
Compartimentul intern poate găzdui o umbrelă ...
Compartimentul intern poate găzdui o umbrelă de tip brolly de 60inci sau un sistem complet brolly, cum ar fi MK2 Supa Brolly sau Royale. Buzunar în bază și clipuri pe exterior, care fixează în..
352,80RON
352,80RON
Sac de pastrare pentru boilies. Constructi...
Sac de pastrare pentru boilies. Constructie dreptunghiulara tip geanta pentru optimizarea spatiului de depozitare in masina si stabilitate marita. Fabricata din plasa textila acoperita cu un..
65,70RON
65,70RON
 Disponibile în 3 dimensiuni - mici, mari i î...
 Disponibile în 3 dimensiuni - mici, mari i înguste Proiectate pentru a se potrivi în buzunarele exterioareale genilor mai mari din gama FX Mânere întarite cu EVA Buzunar cu fereastra transparen..
77,40RON
77,40RON
Capăt solid pentru a proteja vârful și cotoru...
Capăt solid pentru a proteja vârful și cotorul lansetei. 8cm de protecție ranforsată suplimentar. Prevăzută cu o curea Velcro pentru fixare sigură sub inelul de plecare. ..
45,90RON
45,90RON
 Fermoare duble, de 10mm. Proiectate pentru a...
 Fermoare duble, de 10mm. Proiectate pentru a fi plasate între partide direct în congelator Constructie cu ochiuri de plasa din cauciuc rezistent la înghet Trei dimensiuni disponibile - Standard (..
73,80RON
73,80RON
CARACTERISTICI: Baza din spuma densa si gr...
CARACTERISTICI: Baza din spuma densa si groasa de 50mm Material cauciucat, moale la atingere Capac de retinere pe toata suprafata saltelei, asigurat cu fermoar durabilde 10mmPatru punct..
377,10RON
377,10RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)